Nieuws

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


 

Tijdens het PET IJmond kan je bij de stand van VanDerEng zien hoe een spuitgietmachine een muntje maakt. Op deze muntjes kan een zelfgemaakt ontwerp afgedrukt worden. Welk ontwerp zou jij op een muntje willen zetten? Welk beeld heb jij bij techniek?

 

  • Wat moet je doen

Teken op een wit A4 papier (printpapier) een cirkel met een doorsnee van +- 15 cm.

In die cirkel teken je jouw ontwerp voor een muntje.

Schrijf de naam van je school en je eigen naam onder aan de pagina.

Lever je ontwerp in op het PET IJmond. Daar staat een doos naast de machine die de muntjes maakt.

Je kunt op school of thuis al aan de slag, maar op het PET IJmond is ook papier en tekenmateriaal beschikbaar.

 

  • Wat kan je winnen

 

Als alle ontwerpen ingeleverd zijn gaat een deskundige jury het allerbeste ontwerp kiezen. De winnaar gaat met de hele klas een dagje op bezoek bij NEMO Science Museum, een wetenschap- en technologiemuseum in Amsterdam! Best de moeite waard dus om aan de slag te gaan.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief