Nieuws

Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn

Van 16 t/m 18 mei organiseert Smart Makers Education de Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn. Gedurende 3 dagen gaan studenten, leerlingen, medewerkers (van zorginstellingen) en experts aan de slag met vraagstukken uit Zorg en Welzijn op gebied van duurzaamheid, groenere en betaalbare zorg.


 

 

 

De organisatie is op zoek naar studenten, leerlingen uit VO, mbo en/of hbo, medewerkers en (tech)experts die willen deelnemen aan de Makathon! Voor medewerkers en experts van andere instellingen en (tech)bedrijven geldt dat zij de eerste dag meedoen, de 2e en 3e dag is optioneel. Voor studenten geldt dat zij alle dagen meedoen.

Meer informatie vindt u hier .

Aanmelden kan direct via deze link.

 

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief