Nieuws

Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn

Van 16 t/m 18 mei organiseert Smart Makers Education de Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn. Gedurende 3 dagen gaan studenten, leerlingen, medewerkers (van zorginstellingen) en experts aan de slag met vraagstukken uit Zorg en Welzijn op gebied van duurzaamheid, groenere en betaalbare zorg.


 

 

 

De organisatie is op zoek naar studenten, leerlingen uit VO, mbo en/of hbo, medewerkers en (tech)experts die willen deelnemen aan de Makathon! Voor medewerkers en experts van andere instellingen en (tech)bedrijven geldt dat zij de eerste dag meedoen, de 2e en 3e dag is optioneel. Voor studenten geldt dat zij alle dagen meedoen.

Meer informatie vindt u hier .

Aanmelden kan direct via deze link.

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief