Nieuws

Laatste kans om aan te melden voor IJmond Onderneemt

Meld u snel aan, er zijn nog enkele plekken beschikbaar en vol is vol! Toegang is geheel gratis!


Op dinsdag 13 november is het zover! IJmond Onderneemt! wordt dan al weer voor de negende keer georganiseerd. Ook dit jaar zijn we te gast bij A9 Studios in Uitgeest voor een netwerkavond in feestelijke entourage, waar de IJmond Onderneemt, IJmond Werkt! en IJmond Duurzaam Award worden uitgereikt.

Dagvoorzitter is Jaap Bond (CDA), gedeputeerde van de provincie Noord-Holland voor Economische Zaken, Landbouw en Visserij, Flora en Fauna, Toerisme en Recreatie, Internationale Marketing en Acquisitie, en Sponsoring.  
Voor hij in 2007 gedeputeerde werd in Noord-Holland, werkte Jaap Bond 28 jaar bij de politie. Zijn laatste functie daar was hoofd centrale recherche Zaanstreek-Waterland.

Gastspreker is Martijn Aslander, stand-up filosoof en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af. En recentelijk is zijn nieuwste boek Hoe bouw je een Hunebed verschenen. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.

Het thema van dit jaar is Ondernemen in een disruptieve economie. Martijn Aslander: "De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken."

Wie gaan er dit jaar met de felbegeerde Awards naar huis? De genomineerden houden we nog even geheim, maar het belooft weer een spetterende avond te worden, die u gewoonweg niet mag missen!

Aanmelden kan via deze link.

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief