Nieuws

Katapult organiseert studiereis

Van 6 tot met 8 februari 2019 organiseert Katapult een studiereis door Nederland. De beste voorbeelden van onderwijs-innovaties, campussen en PPS-en vinden we immers in eigen land! De Techport-regio is bij de studiereis betrokken via het Smart Makers Education programmadeel. Op vrijdag 8 februari wordt een bezoek gebracht aan de Smart Makers Zone.


Aanmelden

Er zijn voldoende vooraanmeldingen gedaan en daardoor kan de reis zeker doorgaan. Het is vanaf vandaag mogelijk om je definitief aan te melden voor de reis via deze link. We hebben plaats voor 30 deelnemers.

Verzoek om zo snel mogelijk het formulier in te vullen om zeker te zijn van een plaats in deze reis. Vooraanmelders voor deze reis krijgen tot 10 januari voorrang.

We gaan hierbij uit van maximaal twee deelnemers per centrum, centre of PPS.  

 

Praktische informatie
De reis vindt plaats van woensdagmorgen 6 februari tot en met vrijdag 8 februari 17:00. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je alle drie dagen deelneemt, met busreis en overnachtingen, juist omdat de groepsdynamiek de helft van de toegevoegde waarde is. De deelnemers dragen €500,= bij voor reis- en verblijfkosten (hotel, ontbijt, lunch en diners) exclusief 21% BTW. Vanuit het Katapult-netwerk en PBT-expertise zal de reis ondersteund worden voor de inhoudelijke organisatie van het programma. Voor de praktische en logistieke organisatie zal Meetin ons wederom ondersteunen.

 

Voor vragen of meer informatie over de inhoud van het programma, kun je contact opnemen met Laura Roebroeck (l.roebroeck@pbt-netwerk.nl) of Miriam Korstanje (m.korstanje@pbt-netwerk)

Voor praktische en logistieke informatie over het programma: graag contact opnemen met Wout Dingenouts (wout@meeting.eu of 06-29487718).

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief