Nieuws

Introductiebijeenkomst Techport Accelerator Duurzame Maakindustrie

Op maandag 5 maart 2018 organiseert Techport, gefaciliteerd door de gemeente Heemskerk, samen met Innomics een introductiebijeenkomst over de Techport Accelerator Duurzame Maakindustrie 2018. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.


Deze bijeenkomst is gericht op mkb-ondernemers, initiatiefrijke studenten en creatieve techneuten uit de IJmond (regio Heemskerk, Beverwijk en Velsen) en Noord-Holland. Tijdens de bijeenkomst geven we uitleg over de inschrijving voor de challenge ‘Duurzame Maakindustrie’, het proces en de prijs. Uw innovatieve idee voor een meer duurzame regionale maakindustrie past mogelijk perfect in deze prijsvraag.

Afsluitend is er is tijdens de bijeenkomst voldoende mogelijkheid voor vragen of het zoeken van ondersteuning bij de inschrijving voor de Techport Accelerator. Zie meer achtergrondinformatie op www.techport.nl

Programma: 
15:30 uur: Inloop
16:00 uur:  Inhoudelijke presentaties, discussie en concreet aan de slag:

·  Opening door Techport, Gerik ten Berge, Techport
·  Techport Accelerator, André Knol, Innomics
·  Ondernemer aan het woord over Innovatie en Accelerators
 
17:00 uur:         
Q&A met aansluitend de borrel (tot circa 18:00 uur)
 
Locatie:
Raadzaal, gemeente Heemskerk
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ  Heemskerk

Meld u aan bij secretariaat@techport.nl


 Meer informatie:

Gerik ten Berge

Projectleider bedrijven

Techniekcampus Techport – Techport Industries

 

T: +31652505974

E: gerik.berge@techport.nl

W: www.techport.nl

 

 

 

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief