Nieuws

Innovatiefonds zoekt deskundigen voor beoordelingscommissie

Sinds 1 maart 2018 is het Innovatiefonds MKB Velsen in werking getreden.


Een bedrag van € 2.000.000,- euro is beschikbaar gesteld om MKB bedrijven verbonden aan de maak- en onderhoudsindustrie te ondersteunen bij product- en procesinnovaties. Meer informatieover het Innovatiefonds MKB Velsen vindt u hier.

 

De gemeente Velsen wil zich over de ingediende projectaanvragen inhoudelijk laten adviseren door een commissie van deskundigen. De commissie zal bestaan uit 3 vaste leden. We zijn op zoek naar een sector-, technologisch en financieel specialist.

 

Geïnteresseerd? De volledige vacature is te vinden op: https://www.velsen.nl/leden-beoordelingscommissie-innovatiefonds-mkb-velsen

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief