Nieuws

Girls only

Techniek is veel meer dan alleen werken met gereedschap en omvat deze 7 werelden: voeding & gezondheid; creatief & ontwerpen; verkeer, transport & ruimte; onze planeet; geld & handel; wetenschap & ontdekken en het menselijk lichaam.


Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel hen te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Zo ook Tata Steel in de regio Techport:

 

Op dinsdag 10 april zijn de meisjes van de onderbouw voortgezet onderwijs uitgenodigd en donderdag 12 april  zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

  

Tijdens het speciale 100jaar Tata Steel Girlsday programma nemen onze eigen Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in 1 dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is! Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden. 

 

Waar je warm voor loopt, daar ga je voor!

 

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief