Nieuws

Girls only

Techniek is veel meer dan alleen werken met gereedschap en omvat deze 7 werelden: voeding & gezondheid; creatief & ontwerpen; verkeer, transport & ruimte; onze planeet; geld & handel; wetenschap & ontdekken en het menselijk lichaam.


Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel hen te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Zo ook Tata Steel in de regio Techport:

 

Op dinsdag 10 april zijn de meisjes van de onderbouw voortgezet onderwijs uitgenodigd en donderdag 12 april  zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

  

Tijdens het speciale 100jaar Tata Steel Girlsday programma nemen onze eigen Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in 1 dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is! Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden. 

 

Waar je warm voor loopt, daar ga je voor!

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief