Nieuws

Financiering van sociale ondernemingen

Ben je sociaal ondernemer en zou je meer willen weten hoe je, jouw sociaal onderneming kan financieren? Kom naar de speciale editie van de Stadsgaragesessie meet PIM om meer te weten!


Een sociale onderneming is vaak lastiger te financieren. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk?

Stadsgaragesessie meets PIMNL: financieren van een sociaal onderneming

 

Tijdens deze bijeenkomst  wordt dieper ingegaan op verschillende vormen van financiering, denk aan crowdfunding, impact investment en impact investering door overheden. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over verdienmodellen.

Bezoek de website van PIM voor meer informatie.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief