Nieuws

Doe mee met de challenge en accelerator

Techport organiseert een Innovation Challenge en Accelerator en nodigt startups, innovatieve MKB-bedrijven en innovatie teams van kennisinstellingen en multinationals uit om innovaties en oplossingen te ontwikkelen om de maakindustrie in de IJmond en Noord-Holland duurzamer te maken


Techport heeft voor de winnaar van deze Innovation Challenge € 25.000,- als prijzengeld beschikbaar en daarnaast de deelname aan een intensief innovatieprogramma: Techport Accelerator 2018.


 

In een programma van 3 maanden ga je van idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. Met trainingen, tools en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkel je jouw bedrijf. Hiermee maak je in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. De Techport Accelerator 2018 is een samenwerking tussen Techport, IJmond Samenwerking, GO!-NH, provincie Noord-Holland en Innomics Enterprise Accelerator.

 

Deelname aan het programma levert je veel op

  • € 25.000,- startkapitaal om jouw innovatie verder te ontwikkelen.
  • Je hebt een gevalideerd idee dat getoetst is aan de markt.
  • Je creëert innovatieve producten en diensten voor een duurzame maakindustrie, die partners
  • en klanten echt willen hebben.
  • Je zoekt en vindt sneller en meer gefocused een herhaalbaar en schaalbaar businessmodel.
  • Je krijgt toegang tot een netwerk van aansprekende bedrijven en experts vanuit Techport en in
  • deze regio op het gebied van duurzame maakindustrie.
  • Je kunt mogelijk aansluiten op verdere financiering van onder andere de provincie Noord-Holland

 Kom op 5 maart naar de introductiebijeenkomst. Kijk voor meer informatie hier.

Schrijf je hier uiterlijk 7 maart 2018 online in.

 

 

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief