Nieuws

Uitnodiging: MyTec specialisatie Windtechnicus een feit!

Voor het landelijk actieve consortium nodigt Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, in samenwerking met Techport, u van harte uit voor de bijeenkomst MyTec-specialisatie Windtechnicus een feit.


Programma
Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond (Wageningen) neemt dagvoorzitter Helga van Leur u mee in de nieuwste inzichten in de ontwikkeling van publiek-private scholingsprogramma’s voor de windtechnici van de toekomst. Zij vertelt u hoe duurzaamheid en veiligheid bij de energieproductie op zee en op het land prima samengaan.
Van TNO krijgt u zicht op de actualiteit in de energietransitie. Van Oord belicht het onderwerp ‘windenergie’ gezien vanuit de mondiale ontwikkelingen. U hoort waarom MyTec Wind nu drie jaar het kloppend hart is van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Techport. Bedrijven binnen het consortium presenteren hun diensten voor zowel het opleiden van jongeren maar in het bijzonder ook hun maatwerk aan ervaren volwassenen, voor zij-instromers vanuit andere technische sectoren. ’Veilig werken in de windindustrie’ door Falck Safety Services. Persoonsgebonden certificering door Quercus. Nuon over Vattenfall Strategy in relatie tot onderhoud. Shell over ‘Duurzame energieproductie’.
Tot slot ontdekt u dat veiligheid wordt geborgd via persoonsgebonden certificatie in de windindustrie. Gedeputeerde Provincie Noord-Holland Adnan Tekin ontvangt het eerste exemplaar van het opleidingsoverzicht Vakbekwame Windtechnicus.
 
Aanmelden
Uw komst nog niet aangekondigd? Mail naar: info@ayop.com
Bent u al aangemeld? Dan ontvangt u nog een bevestiging met het complete programma.
 
Met vriendelijke groet, namens het consortium,
 
Ron Davio
Voorzitter, Amsterdam IJmuiden Offshore Ports
 

Consortiumleden:

 

Falck | Safety Services

 

 

ROC Nova College


 

 

Stichting Leer Werken in de Techniek


 

 

Quercus Technical Services 

Datum: donderdag 26 januari 2017
Programma tussen 16.00 en 20.00 uur

Locatie
ROC Nova College
Maritieme Academie Holland
Kanaalstraat 7
1975 BA IJmuiden
https://www.novacollege.nl/locatie/kanaalstraat-7-0/

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief