Nieuws

MBO Keuzegids 2018: Laboratoriumtechniek, Procestechniek en Media zijn topopleiding in Techport-regio

Het ROC Nova College is volgens de in december verschenen Keuzegids MBO 2018 het beste roc in de Randstad en staat landelijk op de 11-de plaats.


Ook blijkt uit de Keuzegids MBO dat Nova College 19 opleidingen heeft met het predicaat ‘topopleiding 2018’ in 8 verschillende vakgebieden. De techniekopleidingen van de Techport-regio scoren goed: 3 opleidingen Procestechniek in samenwerking met Tata Steel plus 1 opleiding in samenwerking met stichting Leer Werken in de Techniek (MyTec Bedrijven), 3 opleidingen Laboratoriumtechniek plus 2 opleidingen Media.

 

De overige opleidingen van het Nova College die het predicaat ‘topleiding 2018’ hebben ontvangen zijn: Artiest: opleidingen Acteur en Danser, Orde en Veiligheid: Handhaving, Recreatie & Toerisme: opleiding Leidinggevende entertainment en events (Cosmo Academy Haarlem), Sport en Bewegen – 4 opleidingen CIOS Haarlem Hoofddorp, Zorg, welzijn & uiterlijk: opleiding Mbo-Verpleegkundige. Bovendien staan de opleidingen Laboratoriumtechniek, Procestechniek, Scheepvaart en Verpleegkunde van het Nova College voor hun vakgebied landelijk in de top-3.

 

Meer weten? Kijk op de site van het Nova College  en de keuzegids.

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief