Nieuws

Inspiratiesessies in de 3D Makers Zone

Ook dit schooljaar zijn er weer voor vmbo, mbo en hbo studenten vele inspiratiesessies gepland in de Techport partnerorganisatie 3D Makers Zone! Thema gebaseerde sessies waarbij studenten helemaal worden bijgepraat op ontwikkelingen in hun gekozen beroep/sector.


De geplande sessies voor dit schooljaar zijn:

  • 5 december 10:00 uur - Glasvezeltechnologie voor ICT en techniek
  • 21 december 10:00 uur - 3D printing voor ICT en techniek
  • 24 januari 15:00 uur - Internet of Things en sensoring
  • 5 april 15:00 uur - Internet of Things en sensoring
  • 11 juni 15:00 uur - Internet of Things en sensoring

De volledige meerjarenplanning inclusief de inspiratiesessies is hier te downloaden.
Wil je aanwezig zijn met je klas of heb je een verzoek voor een aangepaste sessie? Mail dan naar Kathelijn Rombaut: kr@3dmakerszone.com

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief