Nieuws

Het Techport Jaaroverzicht 2016

Binnen de actielijnen KIEZEN | LEREN | WERKEN | INNOVEREN zijn verschillende acties uitgevoerd. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar?

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere projecten? Laat dat dan weten via secretariaat@techport.nl. Wij brengen u in contact met de juiste persoon.

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief