Nieuws

Girlsday bij Tata Steel

Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel de meiden te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Ook Tata Steel in de regio Techport is deelnemer aan Girlsday.


Op dinsdag 11 april zijn de meisjes van de onderbouw van het voortgezet onderwijs uitgenodigd en op donderdag 13 april zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

 

Wat houdt de Girlsday in?
Een bedrijfsbezoek, een Girls only dialoogsessie met Prinses Laurentien van Oranje en Tata Steels Managementteamlid Annemarie Manger, een Meet & Greet met de Girls uit het bedrijfsleven, zelf aan de slag in een leuke workshop... En er is nog veel meer!

 

Tijdens het speciale Girlsday programma nemen de Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in een dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is. Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden.

 

Meer informatie

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief