Nieuws

Girlsday bij Tata Steel

Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel de meiden te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Ook Tata Steel in de regio Techport is deelnemer aan Girlsday.


Op dinsdag 11 april zijn de meisjes van de onderbouw van het voortgezet onderwijs uitgenodigd en op donderdag 13 april zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

 

Wat houdt de Girlsday in?
Een bedrijfsbezoek, een Girls only dialoogsessie met Prinses Laurentien van Oranje en Tata Steels Managementteamlid Annemarie Manger, een Meet & Greet met de Girls uit het bedrijfsleven, zelf aan de slag in een leuke workshop... En er is nog veel meer!

 

Tijdens het speciale Girlsday programma nemen de Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in een dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is. Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden.

 

Meer informatie

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief