KIEZEN

Workshops Techniek

Het Kennemer College in Heemskerk en het Technisch College Velsen in IJmuiden verzorgen techniekworkshops voor leerlingen uit groep 8 van basisscholen in de Techport-regio.


Techniek workshop Techniek workshop

 

Beide vmbo-scholen organiseren doe-middagen voor leerlingen van groep 7 en 8. Elke school zet drie woensdagmiddagen de deuren van hun lokalen open om kennis te maken met techniek in theorie en praktijk. Ervaar het zelf, kom kijken en kom doen!

 

Data doe-middag

  • 17 oktober            Technisch College Velsen en Kennemer College
  • 23 november        Kennemer College
  • 28 november        Technisch College Velsen
  • 23 januari              Technisch College Velsen
  • 30 januari              Kennemer College

Aanmelden

De vmbo-scholen in de IJmond bieden meer programma’s aan. Neem contact op me de school en informeer naar de mogelijkheden. 

 
16/09/18

Field Lab Smart Maintenance Techport van start


Lees meer
16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
21/08/18

Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

Speciaal voor MKB in de maak en smart maintenance Industrie


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief