KIEZEN

Slot Car Challenge

De Slot Car Challenge en de Slot Car Challenge Extra zijn programma's waarbij leerlingen intensief samenwerken. Als duo of als team van meer personen bouwen zij een elektrisch aangedreven slot car.


 Slot Car Challenge  Slot Car Challenge

 

Na het testen en trainen gaan de leerlingen wedstrijden rijden. Ze nemen het op tegen teams van klasgenoten in een spannende racecompetitie op de indrukwekkende modelracebaan van Slipstream Slotracing.

 

Korting voor Techport-scholen

De Slot Car Challenge staat open voor alle basisscholen uit Noord-Holland. De wedstrijden lopen van oktober tot en met maart. De finale is op vrijdag 22 maart 2019. Scholen uit de regio Techport krijgen korting op het deelnamebedrag. 

 

Meer informatie en aanmelden:


Erik de Mink, projectleider Challenges

E: erik.de-mink@tatasteeleurope.com

Slot Car Challenge

 

16/09/18

Field Lab Smart Maintenance Techport van start


Lees meer
16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
21/08/18

Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

Speciaal voor MKB in de maak en smart maintenance Industrie


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief