KIEZEN

Slot Car Challenge

De Slot Car Challenge en de Slot Car Challenge Extra zijn programma's waarbij leerlingen intensief samenwerken. Als duo of als team van meer personen bouwen zij een elektrisch aangedreven slot car.


 Slot Car Challenge  Slot Car Challenge

 

Na het testen en trainen gaan de leerlingen wedstrijden rijden. Ze nemen het op tegen teams van klasgenoten in een spannende racecompetitie op de indrukwekkende modelracebaan van Slipstream Slotracing.

 

Korting voor Techport-scholen

De Slot Car Challenge staat open voor alle basisscholen uit Noord-Holland. De wedstrijden lopen van oktober tot en met maart. De finale is op vrijdag 22 maart 2019. Scholen uit de regio Techport krijgen korting op het deelnamebedrag. 

 

Meer informatie en aanmelden:


Erik de Mink, projectleider Challenges

E: erik.de-mink@tatasteeleurope.com

Slot Car Challenge

 

30/11/18

Winnaar prijsvraag PET IJmond 2018 bekend!

De ‘milieumunt’ van Robine van groep 8 van De Zeester uit Beverwijk is uitgeroepen tot beste ontwerp bij de prijsvraag ‘welk beeld heb jij bij techniek?’. Robine is daarmee de winnaar van de prijsvraag PET IJmond! Zij mag met haar hele groep op excursie naar het NEMO Science Museum in Amsterdam.


Lees meer
16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief