KIEZEN

RC Cup Challenge

Scholieren vormen een raceteam rond een radiografisch bestuurbare modelauto. Zij leren samenwerken, elkaars talenten ontdekken en doen kennis op van elektriciteit, werktuigbouw, sponsoring en communicatie.


RC Cup Techport RC Cup Techport

 

Bij de RC Cup Challenge staan ontwerpen, onderzoeken en ondernemen centraal. Het gaat niet alleen om leren samenwerken op technisch gebied, maar ook om samenwerken op vakgebieden als design, communicatie en sponsoring. Van elkaar en met elkaar leren om als team het beste resultaat neer te zetten. En als je iets niet kunt, zorg dan dat mensen uit het onderwijs of bedrijfsleven komen helpen.

 

Techport-scholen rijden in Heemstede

Er zijn in Noord-Holand drie locaties waar een RC Cup Challenge wordt verreden: Alkmaar, Winkel en Heemstede. Basisscholen uit de Techport-regio kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in Heemstede.

 

Meer informatie en aanmelden:

Erik de Mink, projectleider Challenges

E: erik.de-mink@tatasteeleurope.com

RC Cub Challenge

30/11/18

Winnaar prijsvraag PET IJmond 2018 bekend!

De ‘milieumunt’ van Robine van groep 8 van De Zeester uit Beverwijk is uitgeroepen tot beste ontwerp bij de prijsvraag ‘welk beeld heb jij bij techniek?’. Robine is daarmee de winnaar van de prijsvraag PET IJmond! Zij mag met haar hele groep op excursie naar het NEMO Science Museum in Amsterdam.


Lees meer
16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief