KIEZEN

RC Cup Challenge

Scholieren vormen een raceteam rond een radiografisch bestuurbare modelauto. Zij leren samenwerken, elkaars talenten ontdekken en doen kennis op van elektriciteit, werktuigbouw, sponsoring en communicatie.


RC Cup Techport RC Cup Techport

 

Bij de RC Cup Challenge staan ontwerpen, onderzoeken en ondernemen centraal. Het gaat niet alleen om leren samenwerken op technisch gebied, maar ook om samenwerken op vakgebieden als design, communicatie en sponsoring. Van elkaar en met elkaar leren om als team het beste resultaat neer te zetten. En als je iets niet kunt, zorg dan dat mensen uit het onderwijs of bedrijfsleven komen helpen.

 

Techport-scholen rijden in Heemstede

Er zijn in Noord-Holand drie locaties waar een RC Cup Challenge wordt verreden: Alkmaar, Winkel en Heemstede. Basisscholen uit de Techport-regio kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in Heemstede.

 

Meer informatie en aanmelden:

Erik de Mink, projectleider Challenges

E: erik.de-mink@tatasteeleurope.com

RC Cub Challenge

16/09/18

Field Lab Smart Maintenance Techport van start


Lees meer
16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
21/08/18

Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

Speciaal voor MKB in de maak en smart maintenance Industrie


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief