INNOVEREN

Techport Accelerator

Techport is partner om innovatie te versnellen bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën in het Techport-netwerk.


Techport Accelerator 2018 wordt in partnerschap met GO!-NH uitgevoerd. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma en een initiatief van de provincie Noord-Holland en Innomics Enterprise Accelerator. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame mobiliteit (voorjaar 2018 en voorjaar 2019) en circulaire economie (najaar 2018 en najaar 2019) en is één van de MKB-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland (www.go-nh.nl).

Innomics organiseert versnelling van innovatie bij MKB bedrijven, grote ondernemingen, multinationals en industrieën (www.innomics.nl).

 

Het innovatieprogramma is een samenwerking tussen Techport, ESIJ, gemeente Beverwijk, gemeente Heemskerk en gemeente Velsen, provincie Noord-Holland, GO!-NH, Innomics Enterprise Accelerator en Rabobank IJmond.

 

16/09/18

Field Lab Smart Maintenance Techport van start


Lees meer
13/09/18

Doe mee met het Hyperloop-project

In het voorjaar organiseerde Techport in samenwerking met Tata Steel een succesvolle Tribe over de Hyperloop, waarbij de focus vooral uit gaat naar de buisconstructies. Op 2 oktober 2018 komt er een vervolg waaraan je kunt deelnemen.


Lees meer
28/08/18

Doe mee met de Techport Challenge circulaire economie 2018

De Techport Challenge 2018 is een samenwerking tussen Techport, Rabobank, IJmond Samenwerking, GO!-NH, provincie Noord-Holland en Innomics Enterprise Accelerator.


Lees meer
21/08/18

Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

Speciaal voor MKB in de maak en smart maintenance Industrie


Lees meer

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief