Partners

De Industrie of Condition Based maintenance zelfstandig implementeren is niet mogelijk. Daarom brengt het Smart maintenance Field Lab Techport verschillende partijen met ieder hun eigen expertise samen. Alle partijen hebben ervoor gekozen aan het project deel te nemen omdat zij overtuigd zijn van een gezamenlijke oplossing. Door een consortium met verschillende partijen kan de beste waarde aan de eindklant geleverd worden. 

 

Bosma & Bronckhorst

Installeren van industriële installaties (system integrator)

Facta

Installeren en onderhouden pompen en elektromotoren

Inertia

Het ontwikkelen van sensor technologie die in staat is om beweging te meten, te verwerken en te communiceren

 

Koning & Hartman

Het automatiseren van industriële productieprocessen met een sterke focus op visualisatie

 

Semiotic Labs

Voorspellen van slijtage en onderhoud in procesindustrie

SKF

Produceren en onderhouden van lagers

Tata Steel


Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken.  

VanDerEng

Produceren van kunststof  producten 

 

Vrije Universiteit 
(ACBA)  


Het Amsterdam Center for Business Analytics (ACBA), onderdeel van de VU, is een multidisciplinair samenwerkingsverband, met bedrijfskunde, wiskunde en informatica als belangrijkste participanten.

World Class Maintenance

WCM is het netwerk voor ‘smart maintenance’ in Nederland. Doelstelling is radicaal: op naar 100% voorspelbaar onderhoud in de Nederlandse industrie. 

IJssel

Onderhouden van rollen

 

 

Over Techport

Techport maakt de toekomst
Een netwerk bestaande uit ondernemers, scholen, gemeenten, provincie en regionale partners uit de regio maken zich samen sterk voor de toekomst van de unieke en duurzame maak- en onderhoudsindustrie. Dit is Techport! Voor het aanwakkeren van techniektalent. Het opleiden voor de beroepen van morgen die perfect aansluiten op de arbeidsmarkt. Het stimuleren van werken in de technologie. En het innoveren voor een schonere en betere wereld. Het ecosysteem van Techport ligt in de Metropoolregio Amsterdam en is de hotspot van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie. Techport is de aanjager. Ziet kansen. Produceert. Repareert. Experimenteert. En ziet een duurzame toekomst voor de maak- en onderhoudsindustrie.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief