Partners

De Industrie of Condition Based maintenance zelfstandig implementeren is niet mogelijk. Daarom brengt het Smart maintenance Field Lab Techport verschillende partijen met ieder hun eigen expertise samen. Alle partijen hebben ervoor gekozen aan het project deel te nemen omdat zij overtuigd zijn van een gezamenlijke oplossing. Door een consortium met verschillende partijen kan de beste waarde aan de eindklant geleverd worden.

 

 

 

Bosma & Bronckhorst

Installeren van industriële installaties (system integrator)

Facta

Installeren en onderhouden pompen en elektromotoren

Semiotic Labs

Voorspellen van slijtage en onderhoud in procesindustrie

SKF

Produceren en onderhouden van lagers

Tata Steel


Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert hoogwaardig staal voor producten die het leven vergemakkelijken.  

VanDerEng

Produceren van kunststof  producten 

 

Vrije Universiteit 
(ACBA)  


Het Amsterdam Center for Business Analytics (ACBA), onderdeel van de VU, is een multidisciplinair samenwerkingsverband, met bedrijfskunde, wiskunde en informatica als belangrijkste participanten.

IJssel

Onderhouden van rollen

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Privacyverklaring - Inschrijven nieuwsbrief