05
okt
2020
09
okt
2020
Beverwijk / 09:00 - 17:00

Techport Technologieweek

Van 5 tot en met 9 oktober is de Techport Technologieweek. Een week waarin leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs, ouders en docenten worden ondergedompeld in de 7 werelden van technologie.

Techport ontwikkelt in samenwerking met de Techportscholen het programma. De werving van scholen en bedrijven is inmiddels gestart.

Het programma wordt een combinatie van techniek doe-activiteiten voor de groepen 8 van het basisonderwijs uit de IJmond in sporthal De Walvis in Beverwijk (PET IJmond) en een digitaal aanbod voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit de IJmond (Tech Your Talent) en docenten. Na de zomervakantie volgt meer informatie over het programma.

Docenten van groep 8 kunnen hun klas wel al inschrijven voor PET IJmond via www.petevents.nl/iwe-event/pet-ijmond.

Tijdens deze week organiseert Techport ook een Netwerkevent voor het netwerk. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Wil jij meedenken over het programma of wil je meedoen aan de Techport Technologieweek? Neem dan contact op met Dionne Ruurda.

Benieuwd welke partijen al zijn aangesloten bij de Techport Technologieweek? Kijk dan hier.

Techport Technologieweek 2019

In 2019 bezochten ruim 2200 leerlingen van groep 8 van het basisonderwijs, ruim 800 leerlingen van het voortgezet onderwijs, 450 docenten en ouders en ruim 200 partners de Techport Technologieweek. In totaal waren er 56 unieke stands, waarvan 22 bedrijven, 9 scholen en 25 overige organisaties (branches, onderwijsprogramma’s).

Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op