07
okt
2021
Livestream + Tata Steel / 14:30 - 18:00

iMaintain Techport: hét netwerkevent over Smart Transition

De tweede editie van iMaintain Techport vindt plaats op donderdag 7 oktober van 14.30 uur tot 18.00 uur bij Tata Steel in Velsen, en is ook online te volgen. Dit event is onderdeel van de Techport Technologieweek.

De industrie is volop in transitie: het moet schoner, slimmer en sneller. Sprekers en tafelgasten geven hun visie op een slimme productie en onderhoud voor de toekomst industrie. 

De eerst podiumgasten zijn bekend:

Smart vakkrachten, techneuten en talenten
Ook praten we tijdens iMaintain Techport over de slimme mensen die nodig zijn voor deze transitie. Hoe ziet het werk van de onderhoudsmonteur er over tien jaar uit? Ontstaan er nieuwe functies? En zijn er straks wel genoeg mensen voor de transitie? 

Techniek Held 2021
Tijdens het evenement wordt de Techniek Held 2021 gekozen. Welke technicus kan op een aanstekelijke manier over het vak praten en anderen inspireren en enthousiasmeren? Ken je zo iemand, laat het ons weten! Nomineer je collega door een korte motivatie te sturen naar: redactie@industrielinqs.nl

iMaintain Techport: hét netwerkevent over Smart Transition

Ik meld mij graag aan:
  • E-mailadres
  • In verband met de huidige omstandigheden rond het Corona virus, is het nog onzeker of we het evenement fysiek en/of via de livestream aanbieden. Wil je fysiek aansluiten bij het evenement? Of wil je via de livestream meekijken? Of heb je geen voorkeur?
  • Ik wil graag nog iemand aanmelden. E-mailadres:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Techport wordt mede mogelijk gemaakt door

Heb je een goed idee om de maak- en onderhoudsindustrie verder te helpen?

Neem contact met ons op