Onderwijs

Onderwijs

Scholen die zich willen inzetten voor wetenschap en technologie, innovatie en samenwerking horen thuis in ons netwerk. Profiteer als school van onze bestaande onderwijsprogramma's en de praktische ervaring uit het bedrijfsleven.


 
Doe mee aan ons Doeprogramma Techniekpact NH.
 
Docenten werken samen met professionals uit het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen zij technieklessen, werkbladen en schoolcompetities die aansluiten op uw lesprogramma, ongeacht de lesmethode waarmee de school werkt. De inhoud voldoet aan de richtlijnen van de overheid en is aantrekkelijk omdat jongeren direct de theorie kunnen koppelen aan de praktijk uit het bedrijfsleven.
 
Dankzij onze activiteiten en de samenwerking met landelijke organisaties als Jet-Net, Jet-Net Junior en TechniekTalent.nu, beleeft de jeugd in het primair onderwijs de betekenis van technologie en wetenschap. In het voortgezet en beroepsonderwijs wordt de kloof tussen theorie en praktijk kleiner. Schoolverlaters kunnen makkelijker starten in het bedrijfsleven. De nieuwe generatie medewerkers is sneller effectief inzetbaar.
 
Interesse om als school uit de IJmond deel te nemen aan het Doeprogramma? Neem contact op met Erik de Mink (PO) of Hans Nooij.(VO).

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief