Nieuws

Meer weten over Robotica, Sensortechnologie of 3D-printen?

ICT speelt een steeds grotere rol in het productieproces. De Techniek Campus Techport ondersteunt met advies over productietoepassingen, nieuwe technologie of het zoeken naar eventuele partners.


Een nieuw tijdperk breekt aan in de maakindustrie: ICT gaat een steeds grotere rol spelen in het productieproces. Techniek Campus Techport ondersteunt bedrijven in de maakindustrie in de zoektocht naar nieuwe productietoepassingen. Wij beschikken over een breed netwerk van kennisinstellingen en bedrijven die u kunnen helpen om de eerste stappen te zetten naar nieuwe technologieën.

 

Partner vinden?

Wij zoeken een passende partner bij uw vraag. Denkt u bijvoorbeeld aan het testen met 3D metaalprinten, gebruik van slimme robots of toepassen van (big) data? Wij brengen u in contact met collega-bedrijven, hogescholen, universiteiten, broedplaatsen als de 3dMakerszone in Haarlem, het Roboticalab in Alkmaar en kennisinstituten als NLR, TNO en ECN. Meer weten? Neem dan contact op met Gerik ten Berge, projectleider bedrijven Techport Industries:  gerik.berge@techport.nl

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief