Nieuws

ROC Nova College in landelijk programma ‘De Uitdaging’

Voldoende én goed vakpersoneel opleiden voor de energietransitie en de innovaties die hiermee gepaard gaan. ROC Nova College tekende samen met negentien andere roc's en aoc’s om samen met bedrijven het klimaat- en energieakkoord in het mbo tot een succes maken.


Edward Straus, programmaleider KIEZEN en LEREN van Techport, tekende namens het Nova College het landelijke mbo-programma 'De Uitdaging' voor klimaat en energie waardoor het nu officieel gestart is. Het is een goede volgende stap in lijn met de MyTec Wind specialisatie die gerealiseerd is met de bedrijven achter de stichting MyTec-Bedrijven. Wil jij als Techport-bedrijf ook bij MyTec aanhaken? Mail naar info@mytec-bedrijven.nl of kijk op https://mytec-bedrijven.nl/lid-worden/ en sluit je aan bij de stichting.

 

Meer weten? Kijk hier!

 

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief