Nieuws

Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn

Van 16 t/m 18 mei organiseert Smart Makers Education de Makathon Smart Solutions voor Zorg en Welzijn. Gedurende 3 dagen gaan studenten, leerlingen, medewerkers (van zorginstellingen) en experts aan de slag met vraagstukken uit Zorg en Welzijn op gebied van duurzaamheid, groenere en betaalbare zorg.


 

 

 

De organisatie is op zoek naar studenten, leerlingen uit VO, mbo en/of hbo, medewerkers en (tech)experts die willen deelnemen aan de Makathon! Voor medewerkers en experts van andere instellingen en (tech)bedrijven geldt dat zij de eerste dag meedoen, de 2e en 3e dag is optioneel. Voor studenten geldt dat zij alle dagen meedoen.

Meer informatie vindt u hier .

Aanmelden kan direct via deze link.

 

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief