Nieuws

Girls only

Techniek is veel meer dan alleen werken met gereedschap en omvat deze 7 werelden: voeding & gezondheid; creatief & ontwerpen; verkeer, transport & ruimte; onze planeet; geld & handel; wetenschap & ontdekken en het menselijk lichaam.


Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel hen te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Zo ook Tata Steel in de regio Techport:

 

Op dinsdag 10 april zijn de meisjes van de onderbouw voortgezet onderwijs uitgenodigd en donderdag 12 april  zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

  

Tijdens het speciale 100jaar Tata Steel Girlsday programma nemen onze eigen Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in 1 dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is! Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden. 

 

Waar je warm voor loopt, daar ga je voor!

 

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief