Nieuws

Uitnodiging: MyTec specialisatie Windtechnicus een feit!

Voor het landelijk actieve consortium nodigt Amsterdam IJmuiden Offshore Ports, in samenwerking met Techport, u van harte uit voor de bijeenkomst MyTec-specialisatie Windtechnicus een feit.


Programma
Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond (Wageningen) neemt dagvoorzitter Helga van Leur u mee in de nieuwste inzichten in de ontwikkeling van publiek-private scholingsprogramma’s voor de windtechnici van de toekomst. Zij vertelt u hoe duurzaamheid en veiligheid bij de energieproductie op zee en op het land prima samengaan.
Van TNO krijgt u zicht op de actualiteit in de energietransitie. Van Oord belicht het onderwerp ‘windenergie’ gezien vanuit de mondiale ontwikkelingen. U hoort waarom MyTec Wind nu drie jaar het kloppend hart is van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Techport. Bedrijven binnen het consortium presenteren hun diensten voor zowel het opleiden van jongeren maar in het bijzonder ook hun maatwerk aan ervaren volwassenen, voor zij-instromers vanuit andere technische sectoren. ’Veilig werken in de windindustrie’ door Falck Safety Services. Persoonsgebonden certificering door Quercus. Nuon over Vattenfall Strategy in relatie tot onderhoud. Shell over ‘Duurzame energieproductie’.
Tot slot ontdekt u dat veiligheid wordt geborgd via persoonsgebonden certificatie in de windindustrie. Gedeputeerde Provincie Noord-Holland Adnan Tekin ontvangt het eerste exemplaar van het opleidingsoverzicht Vakbekwame Windtechnicus.
 
Aanmelden
Uw komst nog niet aangekondigd? Mail naar: info@ayop.com
Bent u al aangemeld? Dan ontvangt u nog een bevestiging met het complete programma.
 
Met vriendelijke groet, namens het consortium,
 
Ron Davio
Voorzitter, Amsterdam IJmuiden Offshore Ports
 

Consortiumleden:

 

Falck | Safety Services

 

 

ROC Nova College


 

 

Stichting Leer Werken in de Techniek


 

 

Quercus Technical Services 

Datum: donderdag 26 januari 2017
Programma tussen 16.00 en 20.00 uur

Locatie
ROC Nova College
Maritieme Academie Holland
Kanaalstraat 7
1975 BA IJmuiden
https://www.novacollege.nl/locatie/kanaalstraat-7-0/

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief