Nieuws

Girlsday bij Tata Steel

Nederlandse bedrijven geven girls van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel de meiden te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Ook Tata Steel in de regio Techport is deelnemer aan Girlsday.


Op dinsdag 11 april zijn de meisjes van de onderbouw van het voortgezet onderwijs uitgenodigd en op donderdag 13 april zijn de meisjes van groep 7 en 8 uitgenodigd.

 

Wat houdt de Girlsday in?
Een bedrijfsbezoek, een Girls only dialoogsessie met Prinses Laurentien van Oranje en Tata Steels Managementteamlid Annemarie Manger, een Meet & Greet met de Girls uit het bedrijfsleven, zelf aan de slag in een leuke workshop... En er is nog veel meer!

 

Tijdens het speciale Girlsday programma nemen de Tata Steel en Techport Girls de meisjes mee en ervaren zij in een dag zelf hoe fascinerend en veelomvattend techniek eigenlijk is. Enthousiast over hun eigen rol, geven onze girls voorbeelden uit hun eigen leven, over studiekeuzes, interesses en aansluitende loopbaanmogelijkheden.

 

Meer informatie

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief