KIEZEN

Girls Day

Girlsday is een landelijke activiteit die elk jaar plaatsvindt medio april. In de Techport-regio organiseert ook Tata Steel voor meisjes van 10 tot 15 jaar een kijkje in de keuken.


Girlsday bij Tata Steel - Techport  Girlsday bij Tata Steel - Techport

 

Workshops en rondleidingen

Tijdens Girls Day nemen meisjes deel aan interessante activiteiten die alleen tijdens Girls Day worden georganiseerd. De meisjes maken kennis met technische werkzaamheden uit de dagelijkse (beroeps)praktijk. Natuurlijk spreken zij ook de vrouwelijke medewerkers die werken op kantoor, bij research of in de productie. Zo krijgen zij een duidelijk beeld hoe het is om in de techniek en wetenschap te werken.

 

Aanmelden scholen

Voor deelname aan Girls Day bij Tata Steel, kunnen scholen in de IJmond meisjes (10-15 jaar) uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en uit de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) aanmelden bij Hans Nooij.

Is er geen ruimte meer bij Tata Steel, dan kunnen scholen via de landelijke website van Girls Day zich  aanmelden voor een bezoek bij een ander bedrijf.

16/09/18

prijsvraag PET IJmond 2018

Welk beeld heb jij bij techniek?


Lees meer
21/08/18

Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

Speciaal voor MKB in de maak en smart maintenance Industrie


Lees meer
11/07/18

Techport Career Day

Aanstaande 26 september 2018 organiseert Tata Steel samen met Jet-Net & TechNet en Techport een speciale editie van de Career Day. Wij nodigen jouw organisatie uit om onderdeel uit te maken van dit unieke evenement. Tijdens de Career Day ontdekken leerlingen vmbo/havo/vwo de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.


Lees meer

Over Techport

Verankerd vanuit de IJmond werkt de netwerkorganisatie Techport binnen de metropool Amsterdam (inter)nationaal samen. Met focus op technische innovatie in de maak industrie, onderhoud- en energiesector. Het groot-, midden- en kleinbedrijf weten onderwijspartners goed te vinden en te versterken. Want met breed inzetbaar goed gekwalificeerd personeel, in bedrijven met stevige innovatiekracht, floreert de regionale economie vanuit de kaders van het Techniekpact Noordwest. ­

Copyright © 2018 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer - Inschrijven nieuwsbrief